Vårt sortiment!

Vårt fokus är kvalitet till rätt pris. Därför har vi valt att endast jobba med de bästa. 

I vårt sortiment hittar ni de senaste heta modellerna från Contura där design och effiktivetet kombineras på bästa sätt. Tillsammans med rätt skorsten och vår kunskap får du inte bara en attraktiv värmelösning utan även en kostnadseffektiv värmelösning anpassad för just ert boende.

 

Ni kan få er kamin på er uppfart inom hela Sverige, det enda ni gör är att ringa mig med din order så ordnar jag det för Er. 

Contura

Contura designar och tillverkar ett brett sortiment av braskaminer som är idealiska för att få värme i alla miljöer. Contura är en av ledande tillverkarna av braskaminer i Skandinavien och Europa och kvalitetstänkandet "Made in Sweden" genomsyrar hela produktionen för att uppnå de högsta kraven på kvalitet och effektivitet. 

>> Se hela Conturas sortiment

Premodul

Skorstenens viktigaste uppgift är att på ett säkert sätt leda bort rökgaserna. Lika viktigt är att den passar kaminen som hand i handske och att den smälter in i husets design. Med en skorsten från Premodul är du helt på den säkra sidan.

För din säkerhets skull lämnas även 25 års garanti.

>> Titta på skorsten från Premodul

Elektriska eldstäder
Drömmer du om en eldstad, fast du av olika anledningar inte kan eller vill ha en vedeldad braskamin? Då är den elektriska Contura Radiance en perfekt lösning. Contura Radiance finns i flera kulörer, storlekar och utföranden. Den kan integreras i väggen eller monteras utanpå och användas med eller utan värmeeffekt. Lågorna sprider samma fina stämning som naturlig eld och du kan skapa precis den miljö du önskar till ditt hem.
>> Se hela Elektiska sortimentet.