Grillar & Pizzaugn


Kamado Joe
En Kamadogrill är inte som en vanlig grill. Med en Kamado Joe har du full kontroll över temperaturen, både på höga och låga temperaturer, vilket gör den till grillarnas Rolls Royse.
Dessutom med en Kamado, du kan även röka och använda den som en pizzaugn. Kamadogrillens kupolform och värmeisolering gör att du får en jämn värme som sprider sig i hela grillen. Det tillsammans med värmekontrollen gör att du behåller köttet saftigt, vilket är svårt med en enklare grill.

 
Med Masterbuilt egna GravityFed™ kolbehållare som smart är placerad på sidan av grillen har du plats för 10 kg kol eller 16 kg briketter vilket gör att du kan grilla i 12-15 timmar utan att behöva fylla på kol. Kolbehållaren är uppdelad i två sektioner med ett fack för att fylla på kol och ett separat fack där man tömmer behållaren, vilket gör att det blir enkelt och smidigt att tömma grillen på aska/ gammalt kol.

Pizza och bakstenen Fredstone är ett unikt verktyg för att baka på grillen.
Fredstone är som skapat för pizza, men det är mycket viktigt att Fredstone är väl uppvärmd innan användning, eftersom du därigenom uppnår bästa resultat. För pizza är Fredstone extremt användbar vid alla temperaturer över 250 grader, ju varmare grillen desto bättre resultat uppnås.
Fredstone kan användas så snart du får den.
Stenen tål inte direkt vatten och får inte tvättas av och måste förvaras inuti när den inte används.

Uuni Pro
levereras med Trä + kol brännare som standard. Det är för att bränna vanligt trä samt kol. Vi älskar att använda Pro med kol för att ge en bas av värme och sedan innan en pizza går in kastar vi några bitar trä för att ge extra knuff och smak.
Uuni Pro kommer med 2 dörrar. Uuni Pro Dörr med termometer hjälper dig att snabbt kontrollera ugnens temperatur.