Grillar & Pizzaugn


Kamado Joe
En Kamadogrill är inte som en vanlig grill. Med en Kamado Joe har du full kontroll över temperaturen, både på höga och låga temperaturer, vilket gör den till grillarnas Rolls Royse.
Dessutom med en Kamado, du kan även röka och använda den som en pizzaugn. Kamadogrillens kupolform och värmeisolering gör att du får en jämn värme som sprider sig i hela grillen. Det tillsammans med värmekontrollen gör att du behåller köttet saftigt, vilket är svårt med en enklare grill.

 
Ozpig
En BBQ-grill och eldstad framtagen för vildmarkscamping av ett australiensiskt par. De ville ha en grill och värmande elstad att ta med sig på sina resor. Ozpig blev resultatet, en smidig liten grill att resa med. Ben och skorsten går att montera ner och förvara i medföljande väska tillsammans med själva eldstaden.

Det finns en mängd tillbehör till Ozpig så att du kan tilllaga din vildmarksmat på många olika sätt.

Pizzaugn
Hela ugnen är gjord i rostfritt stål samt att ytan är polerad och värmeresistent. Dörren som medföljer har små lufthål/titthål. Hela enheten är flyttbar på hjul.
Ungen behöver endast ca 15 min för att uppnå en temperatur på 350 grader. Bra att ha är en lasertermometer där du mäter tempen på stenen som pizzan ska ligga på.
Optimal tempratur runt 300 grader. Bottendelen kommer omonterad, ovandelen går att ställa direkt på en bänk som är värmeresistent.
Yttermått.
Mått: B:900 Djup:802 Höjd:1905
Vikt 98 kg
Bakyta: B:716 Djup:626 Höjd:360
 

Uuni Pro
levereras med Trä + kol brännare som standard. Det är för att bränna vanligt trä samt kol. Vi älskar att använda Pro med kol för att ge en bas av värme och sedan innan en pizza går in kastar vi några bitar trä för att ge extra knuff och smak.
Uuni Pro kommer med 2 dörrar. Uuni Pro Dörr med termometer hjälper dig att snabbt kontrollera ugnens temperatur. Uuni Pro inkluderar även vår patentsökta Uuni Pro Pizza Door. Denna dörr har en "brevlåde” öppning för att skjuta in och ut pizza enkelt. Det är helt avtagbart, så det är lätt att sätta i en stor bit kött eller bröd.