Grillar & Pizzaugn


Kamado Joe
En Kamadogrill är inte som en vanlig grill. Med en Kamado Joe har du full kontroll över temperaturen, både på höga och låga temperaturer, vilket gör den till grillarnas Rolls Royse.
Dessutom med en Kamado, du kan även röka och använda den som en pizzaugn. Kamadogrillens kupolform och värmeisolering gör att du får en jämn värme som sprider sig i hela grillen. Det tillsammans med värmekontrollen gör att du behåller köttet saftigt, vilket är svårt med en enklare grill.

 
Ozpig
En BBQ-grill och eldstad framtagen för vildmarkscamping av ett australiensiskt par. De ville ha en grill och värmande elstad att ta med sig på sina resor. Ozpig blev resultatet, en smidig liten grill att resa med. Ben och skorsten går att montera ner och förvara i medföljande väska tillsammans med själva eldstaden.

Det finns en mängd tillbehör till Ozpig så att du kan tilllaga din vildmarksmat på många olika sätt.

Uuni Pro
levereras med Trä + kol brännare som standard. Det är för att bränna vanligt trä samt kol. Vi älskar att använda Pro med kol för att ge en bas av värme och sedan innan en pizza går in kastar vi några bitar trä för att ge extra knuff och smak.
Uuni Pro kommer med 2 dörrar. Uuni Pro Dörr med termometer hjälper dig att snabbt kontrollera ugnens temperatur.